< terug naar overzicht

Nieuwsbrief

maandag 2 oktober 2023

Alle info vanaf 2 oktober

Begin oktober 2023 verschijnt de brochure met een duidelijk overzicht van alle vertoningen. Deze zal verspreid worden in Leuven.

Tevens zetten we vanaf 2 oktober de website www.holebifilmfestival.be open en kunnen jullie daar ook de lijst raadplegen van de geprogrammeerde kort- en langspeelfilms, en de toneelvoorstellingen van Spot On.

Ook de verschillende locaties in heel Vlaanderen staan erin genoteerd.

Kortfilms

Dit jaar zullen er geen kortfilms gespeeld worden voor de langspeelfilms maar de editie 2023 voorziet op 13 november 2023 een kortfilmavond.

We maakten een keuze van 7 kortfilms uit binnen- en buitenland. Geïnteresseerd? Noteer dan zeker de datum in jullie agenda. De kortfilms worden vertoond in ZED-STUK.

Queer Arts Festival

Van 3 tot en met 25 november 2023 slaan Queer Leuven en 30CC de handen in elkaar voor de eerste editie van het Queer Arts Festival in Leuven. Maar liefst drie weken lang kan je genieten van queer kunst met een breed aanbod aan cultuurevenementen (www.queerartsfestival.be).

In samenwerking met het Holebifilmfestival staat Rocky Horror Picture Show geprogrammeerd op 13 november 2023. De film dateert van 1975 maar is nog steeds één van de succesfilms in zijn genre.

De voorstelling vindt plaats in ZED - Vesalius